Locaties

In de Hasseltse binnenstad staan er drie prachtige inrichtklare winkels op je te wachten, waar je je dromen snel kan waarmaken met onder andere een huurprijsvermindering van 75% gedurende de eerste 3 maanden, 50% gedurende de volgende 3 maanden en 25% gedurende de daaropvolgende 3 maanden.

Koning Albertstraat 37

Op de Koning Albertstraat nummer 37 vinden we een volledig nieuw ingerichte en instapklare winkel met een handels gelijkvloers van 135m2. Op deze AAA locatie zijn niemand minder dan Mcdonalds, Inno, en Ici Paris XL jouw toekomstige buren. Houd je dan nog rekening met de 8 meter lange etalage, dan heeft dit pand alles in petto om jouw ondernemende dromen te realiseren. 

Naast het gelijkvloers kan je ook beschikken over een eerste verdieping van 80m2 met kantoorruimte en een tweede verdieping voor stockage doeleinden. Het pand is verder uitgerust met airco.

V.B. & Co Immo engageert zich ertoe de winnaar van het pand gelegen Koning Albertstraat 37 een huurprijsvermindering toe te staan ter waarde van 75% gedurende eerste 3 maanden, 50% gedurende volgende 3 maanden, 25% gedurende de daaropvolgende 3 maanden.

De normale niet geïndexeerde huurprijs voor het pand bedraagt 5.825 EUR / maand. De onroerende voorheffing en eventuele gemeenschappelijke kosten vallen buiten het prijzenpakket en blijven ten laste van de winnaar.

Gelatineboulevard 2

IIn het nieuwe stadskwartier Quartier Bleu vinden we op de Gelatine Boulevard nummer 2 een volledig nieuw ingerichte en instapklare winkel met een oppervlakte van 77m2. Op deze toplocatie zijn grote merken als Fnac, Juttu en JBC Kids je directe buren.

Deze plek, vlakbij de grootste en goedkoopste ondergrondse parking, beschikt over alle eigenschappen om jouw ondernemende dromen te realiseren.

Quartier Bleu Retail engageert zich ertoe de winnaar van het pand gelegen Gelatineboulevard nr. 2 bus 0.06 een huurprijsvermindering toe te staan ter waarde van 75% gedurende eerste 3 maanden, 50% gedurende volgende 3 maanden, 25% gedurende de daaropvolgende 3 maanden. De normale niet geïndexeerde huurprijs voor het pand bedraagt 3.530 EUR / maand. De onroerende voorheffing en eventuele gemeenschappelijke kosten vallen buiten het prijzenpakket en blijven ten laste van de winnaar.

Twee Toren center

In het welgekende Twee Toren Center vinden we een ingerichte en instapklare ruimte met een oppervlakte van 58m2. Deze hoeklocatie ligt aan de in- / uitgang van de ondergrondse parking en kan dus op best wat passage rekenen. Met buren als Bpost, snoepwinkel Hearts & Flowers, en schoenmaker Fabio weet je dat je goed zit.

Growners engageert zich ertoe de winnaar van het pand gelegen Maastrichterstraat unit 12 en 13 een huurprijsvermindering toe te staan ter waarde van 75% gedurende eerste 3 maanden, 50% gedurende volgende 3 maanden, 25% gedurende de daaropvolgende 3 maanden. De normale niet geïndexeerde huurprijs voor het pand bedraagt 975 / maand. De onroerende voorheffing en eventuele gemeenschappelijke kosten vallen buiten het prijzenpakket en blijven ten laste van de winnaar.